Aktuellt i klubben

Krönika Silly och lite tankar

Halva maj månad gånget och efter några veckors lugn så fylldes då den sista backplatsen med en fin pjäs. En kille som har lirat ett flertal kval och har varit kapten i ett mycket stabilt Borlänge.

Angående extra årsmöte

Då ishallen just nu är en byggarbetsplats så är ingången till kafeterian just nu på ishallens baksida mot fotbollsplanen.

Sillykollen säsongen 19/20

Så här ser lagbygget ut just nu för Bois del.

Hur kan lagbygget 19/20 se ut?

Lagbygget börjar ta form och det börjar bli intressant att spekulera i hur det kommer att se ut när det är klart. Här har jag försökt sammanställa hur det skulle kunna se ut.

Extra årsmöte

Söndagen den 28/4 kl 11 är det extra årsmöte. Varmt välkomna!

Visa äldre artiklar

Supporterträffen: Vita Hästen

Seriefavoriten Vita Hästen står på tur och där har vi fått tag på Markus Holm!

Berätta om dig själv och din roll inom hockeyn!

Jag är 19 år gammal och är faktiskt rätt ny inom hockeyn ( i alla fall live ). Det var min flickvän som tog med mig på en match för cirka 3 år sedan och efter det fastnade jag. Sen dess har jag nog inte missat en enda hemmamatch!

Berätta lite snabbt om er supporterverksamhet!

Jag är inte den som har mest koll på supportverksamheten, men vad jag känner till så är det alltid ett gäng som åker på alla bortamatcher och på hemmamatcherna har vi en bra klack som hörs tydligt!

Vad tror du om er säsong?

Jaadu, jag hoppas iallfall att vi lyckas ta oss upp i år, för annars vet jag inte hur länge klubben har råd att satsa. Jag tror att vi vinner 1E rätt enkelt, och att det kommer bli en låååååång transportsträcka för BoIS, SIK och Hästarna. Sen får vi se om vi kan hålla formen uppe detta år.!

Vad tror du om Mariestads säsong?

Allt annat en Allettan bör ses som ett misslyckande.

Vem i Hästen bör vi hålla extra koll på?

Finns många, men Stefan Erkgärds senaste värvningen från Frisk Asker är grym! Bättre back har jag inte sett å den här nivån!

Känner du till någon spelare i Mariestad?

Jodå, gamle Ronny och ilskne Torstensson känner jag allt till bra!

Vad vet du om Mariestad som stad, hockeylag och dess supporterverksamhet?

Staden är väll inte den största, men jag har varit där några gånger och campat med husvagn, god öl också, Sveriges bästa ! Hockeylaget har alltid varit bra. Jag såg några matcher när ni låg i Allsvenskan för ett par år sedan, sen är det alltid härliga bataljer mellan oss i serien, dock tycker jag att ni spelar lite småfult ibland!

Det var vad Markus hade att säga och nog är väl Vita Hästen favorit till förstaplatsen, men kampen kommer att tas! Transportsträcka till Allettan får man nog hålla med om, frågan är vilket lag som kniper förstaplatsen!

Publicerad av Henrik Andersson