Aktuellt i klubben

Oxarnas årsmöte

Söndagen den 24/3 är det dags för Oxarnas årsmöte.

Pantamera

Oxarna har tillsammans med Pantamera ett samarbete som innebär att alla burkar som samlas in ger pant. Ge oss även alla era "tyska" burkar så hjälper ni oss att hjälpa Mariestad Bois.

Medlemslotteriet 2018

Läs vidare för att se ifall ni har vunnit Oxarnas medlemslotteri 2018. Vi tackar för att ni vill vara medlemmar och stödja vår förening och detta är ett av våra sätt att ge någonting tillbaka.

Spelaromdömen efter halva serien, del 2

Hur har forwards skött sig så här långt? Detta skriver jag om i del 2 om min spelargenomgång efter halva grundserien.

Spelaromdömen efter halva serien, del 1

Jag summerar spelarna instatser så här långt och kollar också spåkulan hur det kommer se ut framöver.

Visa äldre artiklar

Krafttag!

Nu är det snart dags för de första hemmamatcherna, de matcherna då man fortfarande har shorts på sig. Kylan har inte lags sig över Mariestad även om den är på god väg. Efter ett årsmöte tidigare i år så framkom det att Mariestad BoIS Hockey gjort gigantiska steg i rätt riktning. Man har betat av skulderna något enormt och har inte mycket kvar tills vi är helt skuldfria och står med ett eget positivt kapital. Utan att ha tummat på kvalitén på isen så har man lyckats med detta. Alla har verkligen ställt upp och gjort detta möjligt. Spelare har sänkt sina löner och tejpar ett varv mindre på klubban. Styrande har lagt ner både tid, kropp och själv. Åskådare och supportrar har slutit upp på matcherna och stöttat både ekonomiskt och ljudmässigt. Alla har vi gjort det för något vi tycker om.

Efter önskemål som inkommit har vi också beslutat att köra en insamling för att hjälpa till att nollställa skulderna som är kvar. Vi i Oxarna kommer under säsongen att köra olika driver och aktiviteter där all vinst läggs i en pott som i slutet utav denna säsong ska överlämnas till BoIS.

Vi i Oxarna har valt att prioritera långsiktigt. Vi skulle kunna satsa på en ”supporterspelare”, men vi ser inte detta som ”rätt” eller ”bästa” väg att gå så länge vi inte har ekonomin i balans. Får vi ekonomin i balans kommer hela föreningen bli starkare, inte bara A-laget under en säsong. Vi kommer på sikt att få en starkare förening, ett starkare representationslag och inte minst ännu starkare flöde utav egna produkter upp till seniornivå. ALLA, hela föreningen tjänar på detta! När allt är "klart", då kan vi börja satsa.

Vi kommer att ha ett konto där ni direkt kan sätta in pengar för att stötta. 1 krona eller 1000 kronor spelar ingen roll, allt är välkommet. Du kan sätta in på Oxarnas BG 436-3057, glöm då inte att märka insättningen med ”insamling”.

Tillsammans är vi bäst i Skaraborg och tillsammans tar vi BoIS tillbaka!

Publicerad av Henrik Andersson