Aktuellt i klubben

Krönika Silly och lite tankar

Halva maj månad gånget och efter några veckors lugn så fylldes då den sista backplatsen med en fin pjäs. En kille som har lirat ett flertal kval och har varit kapten i ett mycket stabilt Borlänge.

Angående extra årsmöte

Då ishallen just nu är en byggarbetsplats så är ingången till kafeterian just nu på ishallens baksida mot fotbollsplanen.

Sillykollen säsongen 19/20

Så här ser lagbygget ut just nu för Bois del.

Hur kan lagbygget 19/20 se ut?

Lagbygget börjar ta form och det börjar bli intressant att spekulera i hur det kommer att se ut när det är klart. Här har jag försökt sammanställa hur det skulle kunna se ut.

Extra årsmöte

Söndagen den 28/4 kl 11 är det extra årsmöte. Varmt välkomna!

Visa äldre artiklar

Krafttag!

Nu är det snart dags för de första hemmamatcherna, de matcherna då man fortfarande har shorts på sig. Kylan har inte lags sig över Mariestad även om den är på god väg. Efter ett årsmöte tidigare i år så framkom det att Mariestad BoIS Hockey gjort gigantiska steg i rätt riktning. Man har betat av skulderna något enormt och har inte mycket kvar tills vi är helt skuldfria och står med ett eget positivt kapital. Utan att ha tummat på kvalitén på isen så har man lyckats med detta. Alla har verkligen ställt upp och gjort detta möjligt. Spelare har sänkt sina löner och tejpar ett varv mindre på klubban. Styrande har lagt ner både tid, kropp och själv. Åskådare och supportrar har slutit upp på matcherna och stöttat både ekonomiskt och ljudmässigt. Alla har vi gjort det för något vi tycker om.

Efter önskemål som inkommit har vi också beslutat att köra en insamling för att hjälpa till att nollställa skulderna som är kvar. Vi i Oxarna kommer under säsongen att köra olika driver och aktiviteter där all vinst läggs i en pott som i slutet utav denna säsong ska överlämnas till BoIS.

Vi i Oxarna har valt att prioritera långsiktigt. Vi skulle kunna satsa på en ”supporterspelare”, men vi ser inte detta som ”rätt” eller ”bästa” väg att gå så länge vi inte har ekonomin i balans. Får vi ekonomin i balans kommer hela föreningen bli starkare, inte bara A-laget under en säsong. Vi kommer på sikt att få en starkare förening, ett starkare representationslag och inte minst ännu starkare flöde utav egna produkter upp till seniornivå. ALLA, hela föreningen tjänar på detta! När allt är "klart", då kan vi börja satsa.

Vi kommer att ha ett konto där ni direkt kan sätta in pengar för att stötta. 1 krona eller 1000 kronor spelar ingen roll, allt är välkommet. Du kan sätta in på Oxarnas BG 436-3057, glöm då inte att märka insättningen med ”insamling”.

Tillsammans är vi bäst i Skaraborg och tillsammans tar vi BoIS tillbaka!

Publicerad av Henrik Andersson