Aktuellt i klubben

Oxarnas årsmöte

Söndagen den 24/3 är det dags för Oxarnas årsmöte.

Pantamera

Oxarna har tillsammans med Pantamera ett samarbete som innebär att alla burkar som samlas in ger pant. Ge oss även alla era "tyska" burkar så hjälper ni oss att hjälpa Mariestad Bois.

Medlemslotteriet 2018

Läs vidare för att se ifall ni har vunnit Oxarnas medlemslotteri 2018. Vi tackar för att ni vill vara medlemmar och stödja vår förening och detta är ett av våra sätt att ge någonting tillbaka.

Spelaromdömen efter halva serien, del 2

Hur har forwards skött sig så här långt? Detta skriver jag om i del 2 om min spelargenomgång efter halva grundserien.

Spelaromdömen efter halva serien, del 1

Jag summerar spelarna instatser så här långt och kollar också spåkulan hur det kommer se ut framöver.

Visa äldre artiklar

Guldfemman är avgjord!

För det första... Tack ALLA som tecknade sig och köpte en eller flera guldfemmor. På ett roligt och aktivt sätt har vi dragit in närmare 12 000 bara på försäljning utav guldfemmor. Tanken var som sagt att dra in pengar till BoIS, men också försöka hypa intresset runt laget och hockeyn i allmänhet, vilket det känns som att vi lyckades med... Tack än en gång!

Efter mycket dramatik om prisplatserna inför och under sista omgången så slutade det hela med att Jennie Modig vann och får i pris ett presentkort från Watch it live samt äran att fram till och med nästa gång vi har en ny guldcoach, få kalla sig just, regerande guldcoach för Mariestad BoIS Hockey! Lika imponerande är att hon också tog andraplatsen och får där i pris ett årskort på ståplats nästa säsong. Trea kom Sofia Stål, EN poäng bakom Jennies andraplats, det avgjordes i sista omgången helt enkelt. Grattis också till dig! Fyra kom Susanna Johansson som får äran att handla i BoISshopen till ett värde av 250 kronor, grattis! Femma kom Mikael Andersson efter att i sista omgången gått förbi Robin Brewits med fyra poäng, det avgjordes på att Green blev matchens lirare och inkasserade 5 extrapoäng. Grattis till dig, du har vunnit ett presentkort på 200 kronor i BoISshopen! Som tröstpris till Robin som tappade en "prisplacering" i sista omgången så får han åka med till Västervik med supporterbussen för halva priset samt en gratis dricka och chips på den samma. Grattis också till dig!

Pristagare två, tre, fyra, fem och sex kan hämta sina priser i shopen under nästkommande match. Förstapristagaren blir kontaktad utav Guldfemman inom kort.

Väl kämpat allihop och återigen, kul att så många ställde upp. 185 stycken guldfemmor såldes!

Hoppas vi ses igen nästa säsong på samma ställe, för då kommer vi förmodligen köra en vända till!

Tack!

//Henrik Andersson Admin för Guldfemman i Mariestad BoIS Hockey

Publicerad av Henrik Andersson