Aktuellt i klubben

GRUMSRESA

Nu sponsrar Oxarna en resa till Grums kraftigt, för nu ska Värmland invaderas!

Vimmerbyresa

Oxarna arrangerar bussresa till Vimmerby Lördagen den 19 januari. Mer information här ovan till höger...

Pantamera

Oxarna har tillsammans med Pantamera ett samarbete som innebär att alla burkar som samlas in ger pant. Ge oss även alla era "tyska" burkar så hjälper ni oss att hjälpa Mariestad Bois.

Bussresa till Kristianstad INSTÄLLD

En rekordspännande alletta drar igång och Bois har sin första bortamatch mot Kristianstad. Fredag och många är lediga, kan det bli bättre?

KH tippar lag till allettan

Många tror att det redan är klart, Köping och Arboga tar de två sista platserna till allettan. Men är det så givet?

Visa äldre artiklar

En sista kraftsamling!

Oxarna har under säsongen haft flera krafttag för att hjälpa BoIS att komma på rätt sida strecket ekonomiskt sett. Ingen kan göra allt men alla kan göra något, Oxarna kan heller inte göra allt, men alltid något och tillsammans med alla som läser detta kan vi göra skillnad! Lite drygt 15 000 är insamlat för att kunna överräckas till BoIS inom en snar framtid och vi gör nu ett sista ryck för att spräcka 20 000 kronorsgränsen!

Vill du vara med och stötta? 10 kronor eller 300 kronor spelar ingen roll, många bäckar små. Sätt då in din egen utvalda summa på BG 436-3057 och märk med INSAMLING så gör vi tillsammans BoIS till en starkare förening

Vi ska försöka uppdatera här allt eftersom så att man kan följa förloppet!

VI kommer också i samband med sista hemmamatchen i fortsättningsserien att ha en kontant insamling där ni kan tömma spargrisar och allt vad ni har hemma. Då kommer mjölkkannan stå framme för fria bidrag!

Tack på förhand!

Tillsammans är vi bäst i Skaraborg.... IGEN!

Publicerad av Henrik Andersson