Aktuellt i klubben

Krönika Silly och lite tankar

Halva maj månad gånget och efter några veckors lugn så fylldes då den sista backplatsen med en fin pjäs. En kille som har lirat ett flertal kval och har varit kapten i ett mycket stabilt Borlänge.

Angående extra årsmöte

Då ishallen just nu är en byggarbetsplats så är ingången till kafeterian just nu på ishallens baksida mot fotbollsplanen.

Sillykollen säsongen 19/20

Så här ser lagbygget ut just nu för Bois del.

Hur kan lagbygget 19/20 se ut?

Lagbygget börjar ta form och det börjar bli intressant att spekulera i hur det kommer att se ut när det är klart. Här har jag försökt sammanställa hur det skulle kunna se ut.

Extra årsmöte

Söndagen den 28/4 kl 11 är det extra årsmöte. Varmt välkomna!

Visa äldre artiklar

En sista kraftsamling!

Oxarna har under säsongen haft flera krafttag för att hjälpa BoIS att komma på rätt sida strecket ekonomiskt sett. Ingen kan göra allt men alla kan göra något, Oxarna kan heller inte göra allt, men alltid något och tillsammans med alla som läser detta kan vi göra skillnad! Lite drygt 15 000 är insamlat för att kunna överräckas till BoIS inom en snar framtid och vi gör nu ett sista ryck för att spräcka 20 000 kronorsgränsen!

Vill du vara med och stötta? 10 kronor eller 300 kronor spelar ingen roll, många bäckar små. Sätt då in din egen utvalda summa på BG 436-3057 och märk med INSAMLING så gör vi tillsammans BoIS till en starkare förening

Vi ska försöka uppdatera här allt eftersom så att man kan följa förloppet!

VI kommer också i samband med sista hemmamatchen i fortsättningsserien att ha en kontant insamling där ni kan tömma spargrisar och allt vad ni har hemma. Då kommer mjölkkannan stå framme för fria bidrag!

Tack på förhand!

Tillsammans är vi bäst i Skaraborg.... IGEN!

Publicerad av Henrik Andersson