Aktuellt i klubben

Oxarnas årsmöte

Söndagen den 24/3 är det dags för Oxarnas årsmöte.

Pantamera

Oxarna har tillsammans med Pantamera ett samarbete som innebär att alla burkar som samlas in ger pant. Ge oss även alla era "tyska" burkar så hjälper ni oss att hjälpa Mariestad Bois.

Medlemslotteriet 2018

Läs vidare för att se ifall ni har vunnit Oxarnas medlemslotteri 2018. Vi tackar för att ni vill vara medlemmar och stödja vår förening och detta är ett av våra sätt att ge någonting tillbaka.

Spelaromdömen efter halva serien, del 2

Hur har forwards skött sig så här långt? Detta skriver jag om i del 2 om min spelargenomgång efter halva grundserien.

Spelaromdömen efter halva serien, del 1

Jag summerar spelarna instatser så här långt och kollar också spåkulan hur det kommer se ut framöver.

Visa äldre artiklar

En sista kraftsamling!

Oxarna har under säsongen haft flera krafttag för att hjälpa BoIS att komma på rätt sida strecket ekonomiskt sett. Ingen kan göra allt men alla kan göra något, Oxarna kan heller inte göra allt, men alltid något och tillsammans med alla som läser detta kan vi göra skillnad! Lite drygt 15 000 är insamlat för att kunna överräckas till BoIS inom en snar framtid och vi gör nu ett sista ryck för att spräcka 20 000 kronorsgränsen!

Vill du vara med och stötta? 10 kronor eller 300 kronor spelar ingen roll, många bäckar små. Sätt då in din egen utvalda summa på BG 436-3057 och märk med INSAMLING så gör vi tillsammans BoIS till en starkare förening

Vi ska försöka uppdatera här allt eftersom så att man kan följa förloppet!

VI kommer också i samband med sista hemmamatchen i fortsättningsserien att ha en kontant insamling där ni kan tömma spargrisar och allt vad ni har hemma. Då kommer mjölkkannan stå framme för fria bidrag!

Tack på förhand!

Tillsammans är vi bäst i Skaraborg.... IGEN!

Publicerad av Henrik Andersson