Aktuellt i klubben

Krönika Silly och lite tankar

Halva maj månad gånget och efter några veckors lugn så fylldes då den sista backplatsen med en fin pjäs. En kille som har lirat ett flertal kval och har varit kapten i ett mycket stabilt Borlänge.

Angående extra årsmöte

Då ishallen just nu är en byggarbetsplats så är ingången till kafeterian just nu på ishallens baksida mot fotbollsplanen.

Sillykollen säsongen 19/20

Så här ser lagbygget ut just nu för Bois del.

Hur kan lagbygget 19/20 se ut?

Lagbygget börjar ta form och det börjar bli intressant att spekulera i hur det kommer att se ut när det är klart. Här har jag försökt sammanställa hur det skulle kunna se ut.

Extra årsmöte

Söndagen den 28/4 kl 11 är det extra årsmöte. Varmt välkomna!

Visa äldre artiklar

Nya gästboksregler

Gästboksregler

Svensk lag ska följas

Personliga påhopp och falska anklagelser är ej tillåtna.

Spamliknande inlägg är också förbjudna

Inlägg vars enda syfte är att provocera kommer att modereras och kan efter moderators beslut leda till  varning eller avstängning

Avstängning kan ske direkt efter ett inlägg eller efter varning/varningar.

Det är moderatorernas uppgift att sköta gästboken och det är de som avgör vad som är passande och var nivån ska ligga och om varning eller avstängning ska ske. Avstängning sker i två veckor. I lindrigare fall kan avstängning ske på kortare tid. Upprepade avstängningar kan medföra avstängning på längre tid. Blir man avstängd kostar det 100 kronor att återfå rätten att skriva på gästboken! Rätten att skriva kan inte återfås förrän avstängningstiden gått ut även om avgiften betalats dessförinnan.

Marknadsföring av annat än sådant som gynnar BoIS eller Oxarna är förbjuden om den inte i förväg har godkänts av Oxarna.

Moderator kan nås via oxarnamariestad@hotmail.com

Publicerad av Gunnar Holm