Aktuellt i klubben

Krönika Silly och lite tankar

Halva maj månad gånget och efter några veckors lugn så fylldes då den sista backplatsen med en fin pjäs. En kille som har lirat ett flertal kval och har varit kapten i ett mycket stabilt Borlänge.

Angående extra årsmöte

Då ishallen just nu är en byggarbetsplats så är ingången till kafeterian just nu på ishallens baksida mot fotbollsplanen.

Sillykollen säsongen 19/20

Så här ser lagbygget ut just nu för Bois del.

Hur kan lagbygget 19/20 se ut?

Lagbygget börjar ta form och det börjar bli intressant att spekulera i hur det kommer att se ut när det är klart. Här har jag försökt sammanställa hur det skulle kunna se ut.

Extra årsmöte

Söndagen den 28/4 kl 11 är det extra årsmöte. Varmt välkomna!

Visa äldre artiklar

Supporterträffen:Tranås

Vi har nu kommit till Tranås och där möter vi supportern Patrik Månsson som nedan berättar om både supporterklubben och Tranås AIF!

-Berätta om dig själv och din roll inom hockeyn!

Är 31 år fyllda och har följt TAIF sen jag var en liten grabb, bara missat en hemmamatch på över 15 säsonger. Är sen ett antal år tillbaks ordförande i supporterklubben Flying Crane Supporters. Blev i år invald i TAIF:s styrelse efter ett år som suppleant. Har har bara ett lag och det är TAIF, elitserien lockar mig inte. Hockeyn i stan gör den mörka årstiden betydligt roligare.

-Berätta lite snabbt om er supporterverksamhet!

Vi är en aktiv supporterklubb som jobbar på fler vis än att bara synas och höras under matcherna. Lite unikt för Tranås är att delar av styrelsen för supporterklubben även sitter i styrelsen för TAIF. Detta ger en helt annan inblick och vi kan bidra med vår erfarenhet som supportrar.

-Vad tror du om er säsong?

Vi siktar på en topp fyra placering sen kan allt hända, vi har en mycket spännande tränare och en stark styrelse som jobbar långsiktigt. Vi har fortfarande inte vunnit någon träningsmatch men segrarna sparar vi till serien?

-Vad tror du om Mariestads säsong?

Känns väl som att en topp fyra placering är att förvänta där om det inte ska ses som ett misslyckande.

-Vem i Tranås bör vi hålla extra koll på?

Vi har massor med duktiga egna produkter men för att lyfta fram ett par så är Patric Christiansson någon man bör hålla ögonen på och sen har vi så klart Johan Ström som alltid levererar. I övrigt har vi höga förväntningar på vår supporterlirare Oskar Lundberg.

-Känner du till någon spelare i Mariestad?

Det verkar som att de namnen man känner igen "äntligen" lagt skridskorna på hyllan men Ronny Johansson känner man ju väl till. Honom ska vi ta på rätt vis i vinter.. ;)

-Vad vet du om Mariestad som stad, hockeylag och dess supporterverksamhet?

Inte så mycket faktiskt ni har en ishall som kan jämföras med våran och publikintresset lär vara snarlikt. Min första tanker faller på namnet Mariestad som pryder diverse flaskor och burkar.

Vi tackar Patrik Månsson och önskar Tranås lycka till i serien, dock inte mot BoIS, eller? ;) Förhoppningsvis ska vi kunna lägga upp lite röster från Mjölby imorgon!

Publicerad av Henrik Andersson