Aktuellt i klubben

Oxarnas årsmöte

Söndagen den 24/3 är det dags för Oxarnas årsmöte.

Pantamera

Oxarna har tillsammans med Pantamera ett samarbete som innebär att alla burkar som samlas in ger pant. Ge oss även alla era "tyska" burkar så hjälper ni oss att hjälpa Mariestad Bois.

Medlemslotteriet 2018

Läs vidare för att se ifall ni har vunnit Oxarnas medlemslotteri 2018. Vi tackar för att ni vill vara medlemmar och stödja vår förening och detta är ett av våra sätt att ge någonting tillbaka.

Spelaromdömen efter halva serien, del 2

Hur har forwards skött sig så här långt? Detta skriver jag om i del 2 om min spelargenomgång efter halva grundserien.

Spelaromdömen efter halva serien, del 1

Jag summerar spelarna instatser så här långt och kollar också spåkulan hur det kommer se ut framöver.

Visa äldre artiklar

Ny hemsida

Efter att egentligen bara haft en gästbok de senaste åren så har nu Oxarna valt att satsa på en mer avancerad och utvecklad hemsida. Här ska du kunna följa Mariestad och oxarna på ett betydligt djupare sätt än tidigare. Tanken är att du som läsare av sidan inte bara ska kunna gå in och läsa utan du ska kunna göra något och påverka sidan själv!

Du som läsare blir automatiskt registrerad hos oss när du första gången skriver in din mailadress som du använder till Facebook, detta gör att anonymiteten minskar drastiskt och man kan föra en bättre och seriösare diskusion, vilket de flesta vill! Du som inte har facebook skaffar det genom att registrera dig där och får då uppge namn och e-mailadress, svårare är det inte. Vi vill naturligtvis att du registrerar dig och är med i gemenskapen.

Du som läsare ska också kunna "gilla" och kommentera artiklar och krönikor, röstfunktioner kommer förmodligen att uppkomma. Ett resultattips är önskat och ska förhoppningsvis också gå att ordna!

Du ska kunna bli medlem i Oxarna lätt och även kunna se hur många medlemmar vi har för att sedan också se hur många som anmält sig till bussresorna till bortamatcherna!

Vi hoppas ni är nöjda om inte annat kommentera gärna vad som saknas på "Väggen". Både positiv och negativ kritik är utvecklande så länge den är konstruktiv!

Tack på förhand alla läsare!

//Henrik Andersson ordf, Oxarna Mariestad

Publicerad av Henrik Andersson