Aktuellt i klubben

Krönika Silly och lite tankar

Halva maj månad gånget och efter några veckors lugn så fylldes då den sista backplatsen med en fin pjäs. En kille som har lirat ett flertal kval och har varit kapten i ett mycket stabilt Borlänge.

Angående extra årsmöte

Då ishallen just nu är en byggarbetsplats så är ingången till kafeterian just nu på ishallens baksida mot fotbollsplanen.

Sillykollen säsongen 19/20

Så här ser lagbygget ut just nu för Bois del.

Hur kan lagbygget 19/20 se ut?

Lagbygget börjar ta form och det börjar bli intressant att spekulera i hur det kommer att se ut när det är klart. Här har jag försökt sammanställa hur det skulle kunna se ut.

Extra årsmöte

Söndagen den 28/4 kl 11 är det extra årsmöte. Varmt välkomna!

Visa äldre artiklar

Ny hemsida

Efter att egentligen bara haft en gästbok de senaste åren så har nu Oxarna valt att satsa på en mer avancerad och utvecklad hemsida. Här ska du kunna följa Mariestad och oxarna på ett betydligt djupare sätt än tidigare. Tanken är att du som läsare av sidan inte bara ska kunna gå in och läsa utan du ska kunna göra något och påverka sidan själv!

Du som läsare blir automatiskt registrerad hos oss när du första gången skriver in din mailadress som du använder till Facebook, detta gör att anonymiteten minskar drastiskt och man kan föra en bättre och seriösare diskusion, vilket de flesta vill! Du som inte har facebook skaffar det genom att registrera dig där och får då uppge namn och e-mailadress, svårare är det inte. Vi vill naturligtvis att du registrerar dig och är med i gemenskapen.

Du som läsare ska också kunna "gilla" och kommentera artiklar och krönikor, röstfunktioner kommer förmodligen att uppkomma. Ett resultattips är önskat och ska förhoppningsvis också gå att ordna!

Du ska kunna bli medlem i Oxarna lätt och även kunna se hur många medlemmar vi har för att sedan också se hur många som anmält sig till bussresorna till bortamatcherna!

Vi hoppas ni är nöjda om inte annat kommentera gärna vad som saknas på "Väggen". Både positiv och negativ kritik är utvecklande så länge den är konstruktiv!

Tack på förhand alla läsare!

//Henrik Andersson ordf, Oxarna Mariestad

Publicerad av Henrik Andersson