Aktuellt i klubben

Spelaromdömen efter halva serien, del 2

Hur har forwards skött sig så här långt? Detta skriver jag om i del 2 om min spelargenomgång efter halva grundserien.

Spelaromdömen efter halva serien, del 1

Jag summerar spelarna instatser så här långt och kollar också spåkulan hur det kommer se ut framöver.

Supporterresa till FORSHAGA

Ny bussresa på gång och vi åker till Forshaga. Mer info under fliken "Bussresa"

KH tippar västra ettan: Plats 2

Jag kommer under tiden fram till seriestart att försöka mig på den svåra uppgiften att sia hur den västra ettan kommer att sluta. Håller ni med?

KH tippar västra ettan: Plats 5

Jag kommer under tiden fram till seriestart att försöka mig på den svåra uppgiften att sia hur den västra ettan kommer att sluta. Håller ni med?

Visa äldre artiklar

Ny hemsida

Efter att egentligen bara haft en gästbok de senaste åren så har nu Oxarna valt att satsa på en mer avancerad och utvecklad hemsida. Här ska du kunna följa Mariestad och oxarna på ett betydligt djupare sätt än tidigare. Tanken är att du som läsare av sidan inte bara ska kunna gå in och läsa utan du ska kunna göra något och påverka sidan själv!

Du som läsare blir automatiskt registrerad hos oss när du första gången skriver in din mailadress som du använder till Facebook, detta gör att anonymiteten minskar drastiskt och man kan föra en bättre och seriösare diskusion, vilket de flesta vill! Du som inte har facebook skaffar det genom att registrera dig där och får då uppge namn och e-mailadress, svårare är det inte. Vi vill naturligtvis att du registrerar dig och är med i gemenskapen.

Du som läsare ska också kunna "gilla" och kommentera artiklar och krönikor, röstfunktioner kommer förmodligen att uppkomma. Ett resultattips är önskat och ska förhoppningsvis också gå att ordna!

Du ska kunna bli medlem i Oxarna lätt och även kunna se hur många medlemmar vi har för att sedan också se hur många som anmält sig till bussresorna till bortamatcherna!

Vi hoppas ni är nöjda om inte annat kommentera gärna vad som saknas på "Väggen". Både positiv och negativ kritik är utvecklande så länge den är konstruktiv!

Tack på förhand alla läsare!

//Henrik Andersson ordf, Oxarna Mariestad

Publicerad av Henrik Andersson